AKTIVITEETIT

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmaa ryhmäkoosta riippumatta. Tekemistä löytyy kaikille matalan kynnyksen puuhasta extreme-lajeihin! Kaikki aktiviteettimme on toteutettavissa omassa pihapiirissämme. Räätälöimme päivän aina asiakkaamme toiveiden mukaan. Aktiviteeteissä löytyy muun muassa melontaa, jousiammuntaa, sekä yläköysirata. Tarjolla myös patikointiretkiä, metsägolfia, metsäfrisbeetä sekä monta muuta! Alla muutamista vaihtoehdoistamme hieman lisää.

 

MELONTA

Melonta sopii myös ensikertalaisille rauhaisalla ja suojaisalla Höytämöjärvellä! Oppiminen alkaa jo rannalla, jossa kuullaan oppaalta tärkeimmät asiat ja tutustutaan melonnassa käytettäviin varusteisiin. Ja sitten vesille! Kaikille soveltuvaan melontahetkeen kuluu aikaa 1-2 tuntia ja se on hyvin yhdistettävissä muiden lajien kanssa esimerkiksi tyky-päivän ohjelmaan.

Tarjoamme myös haasteellisempaa retkeä Lempäälän ympäri meloen. Lempäälän ympärimelonta on hiukan haastavampi, mutta aloittelijoillekin sopiva melontaretki. Alkuopastuksen jälkeen lähdemme oppaan johdolla vesille. Reitti kulkee Kirkkojärvellä Lempäälän kanavan sulun kautta Ahtialanjärvelle, jonka jälkeen pidetään evästauko retkipaikalla. Reitin laskuosuus tapahtuu Kuokkalankoskessa, jossa on kaksi pidempää koskiosuutta. Kokonaisuudessaan maisemaltaan vehmas ja kaunis reitti vie melojan Lempäälän keskustan ympäri. Matkaa kertyy kymmenisen kilometriä ja retki kestää noin 4 tuntia. Ympärimelonta sopii peruskuntoisille nuorille ja aikuisille.

JOUSIAMMUNTA

Jousiammunta on hauska ja haastava, mutta rauhallinen liikuntamuoto joka sopii kaiken ikäisille. Se on hyvää vastapainoa nykypäivän kiireiselle tahdille, sillä siinä on keskityttävä oleellisimpaan eli malttiin ja taitoon! Jousiammunta harjoittaa keskittymiskykyä ja kehonhallintaa – tässä hauskassa lajissa saattavat myös vatsalihakset joutua koetukselle! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja ohjaaja auttaa jousiammunnan alkeissa.

 

YLÄKÖYSIRATA

Tule haastamaan itsesi Merunlahden ainutlaatuiselle yläköysiradalle, jossa kuuden metrin korkeudella suoritetaan erilaisia tasapainoilu- ja köysitehtäviä. Lähtölavalle pääsee joko kiipeilyseinää tai tikkaita pitkin. Koulutettu ohjaaja opastaa radan suorittamisessa ja varmistaa jokaisen osallistujan kiipeämisen ylös sekä turvallisen laskeutumisen. Köysiradalla käytetään kokovartalovaljaita ja kypärää. Radalla ollessaan kiipeilijät ovat joka hetki varmistettuina omilla turvaköysillään. Vähimmäismitta osallistujille on 140 cm.

Ennakkotietoja tai –taitoja ei tarvita, vaan rohkeaa ja ennakkoluulotonta asennetta!

 

MUUT AKTIVITEETIT

Patikointiretket
Irroittaudu arjen rutiineista upeissa maisemissa patikoinnin merkeissä. Retkemme sopivat niin yritysten virkistys- tai kuntotempauksiin kuin oppilaitosten luonto- tai liikuntapäiviin. Sopiva ohjelma löytyy kaikille vuodenajoille: patikointia ja melontaa tarjoamme kesäisin, hiihtoa tai lumikenkävaellusta tarjolla talvisin. Suunnittelemme luontoretken sisällön osanottajien voimien ja taitojen sekä käytettävissä olevan ajan mukaan. Kokouspäivän lomaan sopii Kirskaanniemen kierros, jo tunnin lenkillä oppii yllättäviäkin asioita lähimetsästä.

Metsäfrisbee
Metsäfrisbeessä tavoitteena on päästä uniikki frisbeerata läpi mahdollisimman vähin heitoin. Seuraava heitto lähtee siitä, mihin edellinen pysähtyy. Haastavuutta lisäävät vaihtelevat maastot ja luonnon omat esteet. Hämärän saapuessa sama laji tarjolla myös hohtofrisbeenä!

Metsägolf
Metsägolf on ikisuosikki, jossa pelataan puumailoilla ja krokettipalloilla. Metsägolf on kaikille sopiva rento ja mukava aktiviteetti. Kenttä on luonnonmukainen ja tuo peliin lisää haastavuutta ja hauskuutta.

Trapetsihyppy
Tutiseeko puntti korkealla? Tämä tehtävä vaatii uskallusta ja itsensä ylittämistä. Tehtävänä on kiivetä viisi metriä korkean, huojuvan tolpan nokkaan, hypätä ja yrittää ottaa kiinni puiden välissä roikkuvasta trapetsista. Vaikka et saisikaan kiinni tangosta ohjaaja pysäyttää putoamisen valjaissa olevan köyden avulla.

Talvilajit
Pakkasenkestäviä lajeja löytyy joka lähtöön. Myös moni ylläolevista vaihtoehdoista onnistuu hyvin myös talviaikaan. Tarjolla myös lumikenkäilyä, hankigolfia, hohtofrisbeessä ja triplahiihtoa. Myös perinteisempiä lajeja löytyy kuten pulkkailua, pilkkimistä, retkiluistelua, curlingia ja tarkkuuslaukomista sään sallimissa rajoissa. Merunlahden puitteet ovat myös talviaikaan taianomaiset! Ja mikä mukavampaa ulkoilun jälkeen kun lämmitellä korsusaunan löylyissä!

Tarjolla myös kyykänkaatoa, puhallusputkitikkakisaa ja monta muuta, kysy lisää!