Kevätkuulumisia

Merulla valmistaudutaan kovaa kyytiä kiireiseen kevätsesonkiin. Kalenteri näyttää toukokuun osalta suht täydeltä. Jos kevään tykyilyt ja virkistäytymiset uhkaavat jäädä väliin, kannattaa katse siirtää jo syksyyn ja varata touhukas tiimipäivä maittavine herkkuineen. Kysy tarjousta tästä.

Talvikausi

Muistattehan, että olemme auki ympäri vuoden! Syksyn vaihtuessa talveen lajit muuttuvat nekin talvisiksi. Miltä kuulostaisi lumikenkäretki, triplahiihtoviesti tai vaikka tiukka kisa curlingia järven jäällä?  Kokin loihtimat herkulliset ruoat pitävät kylläisenä, sauna ja palju lämmittävät päivän päätteeksi. Tervetuloa!

Kesäteatteria Merulla

Heinäkuussa Merulla on nauruhermoja kutkuttavaa kulttuuritarjontaa! Kesäteatteri esittää komedianäytelmän Yötön yö, jossa näyttelijöinä ovat Eija Vilpas, Tiia Louste sekä Valdemar Virtanen.

teatteri

Pikkujoulukausi

Syksy lähestyy ja sitä myöten myös pikkujoulukausi. Mikäs sen mukavampaa kuin pitää pienet pirskeet esimerkiksi työporukalla. Pakettiin voit valita hauskoja aktiviteetteja, maittavaa ruokaa sekä leppeät löylyt ja paljun höyryt. Kannattaa varata ajoissa…
Tarjouspyyntöön tästä.

 

Teatteria Merunlahdella

Kesäteatteri kuuluu ehdottomasti kesään! Vihreän Polun pihapiiristä löytyvä Birgitan kesäteatteri esittää tänä vuonna näytelmän nimeltä Miehen tie. Tilamme ovat teatterin käytössä näytöksien ajan heinäkuun lopusta elokuun alkuun. Lisätietoa esityksistä löydät täältä: http://www.birgitanteatteri.fi/

Mukavaa teatterikesää!

Syksyn virkistyspäivät

Vaikka varauskalenteri näyttääkin aika täydeltä kevään osalta niin ei hätää! Syksyllä on vielä tilaa viettää mitä mainioin virkistyspäivä Merulla. Kannattaakin siis tutustua tarjontaamme ja käväistä täyttämässä tarjouspyyntölomake. Suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva päivä!